Zelf eigen muziek maken tijdens je kinderfeestje

Vier je kinderfeestje in Museum de Speelklok

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Zelf eigen muziek maken tijdens je kinderfeestje

Vier je kinderfeestje in Museum Speelklok te Utrecht

 

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje vieren en je eigen muziek maken?

Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in Museum Speelklok, te Utrecht.

Zelf muziek maken tijdens je kinderfeestje

Tijdens je kinderfeestje beleef je een dolle middag waarin iedereen vrolijke muziek te horen krijgt en ook zelf muziek kan maken. Natuurlijk mag een heerlijk stuk taart niet ontbreken. Daarom zorgt Museum Speelklok dat er een prachtige verjaardagstaart voor de jarige klaarstaat met zijn of haar naam erop!

Rondleiding door het Museum Speelklok

Na de lekkere taart kan je met je vriendjes en vriendinnetjes mee met de 45 minuten durende rondleiding door het museum waarin één van onze bijzondere draaiorgels speciaal voor de jarige ‘Lang zal ze leven’ speelt. En dat is niet het enige, want iedereen leert tijdens het verjaardagsfeestje ook nog eens veel meer over alle andere vrolijke zelf spelende muziekinstrumenten die in Museum Speelklok te vinden zijn. Een leerzaam en leuk dagje uit voor iedereen!

Mascotte-aapje Toon.

De kinderverjaardag is natuurlijk ook te combineren met de andere activiteiten voor kinderen. Zo heeft Museum Speelklok het mascotte-aapje Toon die de kinderen meeneemt op speurtocht door de Museum Expeditie.

Bij binnenkomst in het museum krijgen de kinderen allemaal een Toonkaart waarmee ze uiteindelijk zelf het lievelingsliedje van het aapje Toon kunnen componeren, programmeren en spelen. Hoe leuk is dat? Samen muziek maken en meezingen met de melodie!

De volgorde van het programma mag je helemaal zelf bepalen. Hoe lang je in het museum blijft is dus helemaal aan jezelf. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak er een vrolijke verjaardag in Utrecht van! Het aapje Toon kijkt uit naar je komst en geeft je een leuke verrassing mee naar huis.

Kilk hier voor meer informatie

Ik ben benieuwd wat jij van het idee vindt om je kinderfeestje bij Museum Speelklok te organiseren? Laat het mij weten :)

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#
BAS-ERP - Sample 1 for three columns

BAS-ERP - Sample 2 for three columns
BAS-ERP - Sample 3 for three columns

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.