Vier je verjaardag als piraat, prinses of sprookjesboomfiguur

De droom van elk kind

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Vier je verjaardag als piraat, prinses of sprookjesboomfiguur

De droom van elk kind

 

Tover jouw kinderfeestje om in een piraten-, prinsessen-, of sprookjesboomfeest

Woon je in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht, dan hebben wij het kinderfeestje voor jou. Het Jeugdspeelpark in Hendrik-Ido-Ambacht organiseert in haar blokhut kinderfeestjes met een thema. Deze feestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar tot ongeveer 9 jaar.

 3 verschillende thema's

Er zijn 3 verschillende thema’s, namelijk piraat, prinses/ridder en sprookjesboom. Voor alle materialen wordt gezorgd. Zo wordt de blokhut in het thema versierd, is er kleding in het thema met verschillende accessoires, wordt er een draaiboek uitgereikt met een leuke speurtocht, krijg je van tevoren uitnodigingen en aan het eind van het feestje een echt piraten-, prinsessen/ridder- of sprookjesboomdiploma.

Hoe is alles geregeld?

Het themafeestje duurt ca 3 uur, afhankelijk hoe het draaiboek gevolgd wordt. Er kunnen maximaal 10 kinderen aan het feestje deelnemen. Medewerkers van het Jeugdspeelpark versieren de blokhut in het thema en zetten alle benodigde spullen klaar.  

De blokhut is het centrale punt. Eten en drinken kan zelf worden meegenomen. Van te voren wordt met de ouders het draaiboek van het thema doorgenomen. Ook kan via een inlogcode het draaiboek digitaal bekeken worden. Men kan het draaiboek volgen, maar dit is niet noodzakelijk. De kinderen kunnen ook spelen op het Jeugdspeelpark en de dieren bekijken. Het Jeugdspeelpark heeft allerlei dieren van schaap tot vogelspin.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de website van het Jeugdspeelpark en bekijk het piratenfeest, het prinsessen/ridderfeest of het sprookjesboomfeest en de prijzen.

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.