Vier je feestjeĀ 

Bij het Stripmuseum

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Struin door de wereld van de (Nederlandse) strip!

In het Nederlands Stripmuseum ontmoet je strip- en tekenfilmhelden van vroeger en nu. Nergens anders vind je zo’n grote collectie met originele striptekeningen, stripboeken, spelletjes, filmpjes en meer! Ben jij er klaar voor om oog in oog te staan met Donald Duck, in therapie te gaan bij Sigmund en de bibberziekte bij Sjors en Sjimmie te ervaren?

 

Verjaardag vieren in het Stripmuseum

Bij ons kan je terecht voor een origineel verjaardagsfeestje. Tijdens dit kinderfeestje krijgen alle gasten entree tot ons museum. Mocht je denken dat een museumbezoek saai is, dan vergis je je! In het Stripmuseum zie je onder andere hoe een stripverhaal tot stand komt. Je ontdekt dit aan de hand van echte tekeningen en schetsen, maar je kunt ook over de schouders van bekende tekenaars meekijken. Daarnaast zijn er genoeg interactieve activiteiten, zoals de puzzeltocht van Jan van Haasteren. Je kan je feestje voor slechts €35,- uitbreiden met een workshop striptekenen. Tijdens deze workshop leer je alle kneepjes van het vak, en wandel je na afloop de deur uit met een zelfgetekend stripfiguur!

 

Smullen tijdens en na het feestje

Na het kinderfeestje mogen jij en je gasten genieten van een welverdiend hapje en drankje bij de McDonald’s! Wil je tijdens het feestje zelf graag genieten van wat lekkers? Dat kan ook! Als je een feestje geeft, mag je zelf taart en limonade meenemen. Wij stellen dan ons atelier beschikbaar zodat jij en je vriendjes en vriendinnetjes kunnen genieten van een lekker stukje taart!

Klik hier voor meer informatie over de kinderfeestjes bij het Stripmuseum

Odoo - Sample 1 for three columns

Odoo - Sample 2 for three columns

Odoo - Sample 3 for three columns