Top 10 kinderfeestjes

Overzichtelijk op een rijtje

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

De leukste kinderfeestjes op een rijtje!

De zomervakantie is helaas weer voorbij en overal in het land zijn alle kindjes weer lekker naar school ;)

 

Was jouw meid/jongen jarig in de zomer vakantie, of vlak voor de vakantie en moet je nog steeds een kinderfeestje in plannen waar je zoontje of dochtertje al een aantal keer om gevraagd heeft, maar heb je gewoon weinig of geen tijd gehad om daar naar te kijken of erger nog te zoeken!! Geen probleem wij van Leukverjaardagsfeestje helpen je een handje.

 

Zo heb je makkelijk en snel een overzichtje en kan je gelijk boeken voor het leukste kinderpartijtje van jouw kind.

PS. Vergeet niet te liken & te delen als je dit een leuk bericht vindt. 

Delen

Top 10 kinderfeestjes

Welke kies jij?

Odoo afbeelding en tekstblok

Streetdance feestje

Ben je gek op dansen en muziek en wil je lekker met je vriendjes en vriendinnetjes stoer dansen tijdens je kinderfeestje, vier dan je Streetdancefeestje bij Wladamir Dance Studios 

Odoo afbeelding en tekstblok

Bloemen plukken

Heb je groene vingers en ben je gek van bloemen. Gaan dan samen met je vriendinnetjes bloemen plukken en een vaas schilderen bij Zomerbloemen Pluktuin (alleen mogelijk van juni t/m september)

Odoo afbeelding en tekstblok

Pizza feestje

In samenwerking met de echte "PIzzabakkers" kan jij tijdens je feestje je eigen Pizza bakken. Je leert van de Pizzabakkers wat de ingredienten zijn en hoe je eigen deeg kan maken. Het arrangement wordt aangeboden door Kinderkookkafé op vrijdagavond.

Odoo afbeelding en tekstblok

Lasergamen binnen of buiten

Een stoer en spannend feestje vier je bij Vuurlinie Beverwijk. Zij bieden de mogelijkheid om te Lasergamen, zowel binnen als buiten. Dus het feestje gaat altijd door.

Odoo afbeelding en tekstblok

Maak je eigen tijdschrift

Heb je altijd al je eigen tijdschrift willen maken? Dan is het nu mogelijk om dat te doen tijdens je kinderfeestje. Het Persmuseum biedt namelijk super leuke worksshops aan om je eigen tijdschrift te maken.

Odoo afbeelding en tekstblok

Een poldersport kinderfeestje

Wil je lekker naar buiten en actief bezig zijn. De kinderen vinden dan dit poldersport kinderfeestje geweldig. Ze kunnen lekker ravotten en klimmen over leuke hindernissen en modderpaden.

Odoo afbeelding en tekstblok

Bubble voetbal

Wil je gieren en lachen tijdens je kinderfeestje, maar toch ook lekker sportief bezig zijn, gaan dan Bubble voetbal spelen tijdens je kinderfeestje. Je kan lekker rennen, rollen en botsen tegen elkaar.

Odoo afbeelding en tekstblok

Design feestje

Lekker creatief bezig zijn tijdens je kinderfeestje en je eigen telefoonhoesje of armbandje ontwerpen. Het is allemaal mogelijk in de 020studio waar je eigen Design feestje kan vieren.

Odoo afbeelding en tekstblok

Wind 'n Wheels

Dit is cool voor de echte snelheidduivels die lekker willen racen over een circuit in Amsterdam. Je kan landzeilen, maar ook lekker racen met electrische skateboards.

Odoo afbeelding en tekstblok

Een kinderfeestje die je nooit meer vergeet.

Bij Theater Toverknol zorgen ze daarvoor. Je staat als jarige job midden in de belangstelling, je gaat je verkleden en je krijgt een super leuke voorstelling te zien.

 

Staat jouw favoriete kinderfeestje er niet tussen. Zoek dan snel via onze handige zoekbalk. Vul je woonplaats in en zoek bij jouw in de buurt naar een leuk kinderfeestje.

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#