Naturalis : Vier je kinderfeestje tussen Dino's en Dolfijnen

En ga zelf op avontuur

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Naturalis :Vier je kinderfeestje tussen Dino's en Dolfijnen

En ga zelf op avontuur

Delen

Vier je verjaardagsfeest tussen de dino's of dolfijnen! Je kunt zelf op avontuur, of een rondleider neemt je mee.

 

Bij Naturalis is het allemaal mogelijk. Naturalis heeft verschillende arrangementen voor verschillende leeftijdsgroepen. Lees snel verder welke mogelijkheden ze aanbieden.

 

Speurspellen (partijtjes)

 

Met een speurspel gaan kinderen van 3 t/m 12 jaar op eigen gelegenheid op avontuur in het museum. Ideaal als kinderpartijtje.

 

Speurposter (vanaf 3 jaar)

Het camarasaurusskelet van 18 meter hoog heb je vast wel zien staan. Maar heb je de mol ook al gevonden? Tijdens deze speurtocht zie je nog meer mooie, gekke en misschien zelfs griezelige dingen.

 

Griezels en schatjes (6 - 10 jaar)

Koos de museumkat: fluweelzachte haartjes en vlijmscherpe nagels. Is hij een griezel of een schatje? Welke dino krijgt het beste griezel-rapport? Waarom hebben sommige gifbeesten zo'n knalkleur? Kras het antwoord open. Met het speurspel ontdek je de gevaarlijkste griezels en de knuffelbaarste schatjes van het dierenrijk.

 

Oud en nieuw (8 - 12 jaar)

Kees Kwal reist met je mee door de tijd. Zoek het alleroudste, word dinodetective, kies je topstuk, ontdek de megalibel, maak een tijdlijn en bespied zeldzame dieren. Antwoord op de vragen door te krassen, tekenen of stickeren. Kun jij de toekomst voorspellen?

 

Superzintuigen (vanf 8 jaar)

Door zien, horen, voelen, proeven en ruiken ontdek je wat jouw zintuigen wel en niet opmerken. Sommige dieren kunnen veel meer of juiste andere dingen met hun zintuigen. Beloon je ontdekkingen met stickers van superzintuigen. En plak uiteindelijk de superste Superik!

 

Klik hier voor meer informatie en prijzen

Dinojacht

 

Kom naar Naturalis en ga op Dinojacht! Bepakt en bezakt gaan de kinderen op onderzoek in de wereld van de dinosauriërs. Ze stuiten op een schatkist met echte dinofossielen en vinden brokken steen waaruit ze hun eigen dinosauriër moeten bikken.

 

Klik hier voor meer informatie en prijzen

 

Bottenbal

 

Lekker uilenballen uitpluizen op zoek naar muizenbotjes

Als je botjes vindt, mag je zelf uitzoeken waar ze thuishoren in het muizenlichaam. De kinderen gaan ook op zoek naar andere skeletten van grote en kleine, uitgestorven en nog levende dieren. Vergelijk die botten dan maar eens met je eigen skelet!

 

Klik hier voor meer informatie en prijzen

 

Dol-fijn walvisfeest

 

Ga met je vrienden op onderzoek uit om vervolgens creatief aan de slag te gaan.

 

Is de dolfijn je lievelingsdier of houd je meer van walvissen? Neem je vrienden mee naar Naturalis. Met walvisbotten en baleinen doe je onderzoek. Ook zet je een echt bruinvisskelet in elkaar. Puzzel een walvisskelet en teken het verder af. Het kunststuk gaat natuurlijk mee naar huis!

 

Klik hier voor meer informatie en prijzen

Vreemde Beestenfeest

Kom naar Naturalis en vier feest met Ozzie het vogelbekdier. Hij heeft vreemde beesten uitgenodigd. Maar waar zijn ze? Help zoeken en ontdek de gekste gasten. Steek je tong uit als een kameleon, prik je niet aan het stekelvarken en breng de mammoethandpop tot leven. Na het voelen, spelen en na-apen, knutsel je zelf het vreemdste beest.

 

Klik hier voor meer informatie en prijzen

Delen


BAS-ERP - Sample 1 for three columns

BAS-ERP - Sample 2 for three columns

BAS-ERP - Sample 3 for three columns


Wil jij ook een kinderfeestje organiseren? dat jouw kind nooit meer vergeet.

Download nu dan de Gratis checklist.

Een duidelijk stappenplan om het leukste kinderfeestje ooit voor je kind te organiseren.

BAS-ERP text and image block

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.