Lasergamen : Waan je in een echte onderzeeër

Op zoek naar een spannend kinderfeestje?

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Lasergamen : Waan je in een echte onderzeeër

Op zoek naar een spannend kinderfeestje

 

Waan je in een echte onderzeeër, lever strijd met je vriendjes en vriendinnetjes en versla ze tijdens een spannend potje lasergamen.

Lasergame Rotterdam biedt verschillende mogelijkheden voor leuke kinderfeestjes.

Je daalt af in het ruim van een schip. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300m2 kun je helemaal los gaan.

Je kan al lasergamen vanaf 6  jaar. De lasergeweer heeft een lasterstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en dus niet gevaarlijk. Lasergamen bij Lasergame Rotterdam wordt gespeeld met een groep van vier of meer personen. Wil je meer weten over de leuke arrangementen klik dan hier. Je kunt ook je kinderfeestje combineren met de een arrangement op de Pannenkoekenboot of met een kindermenu. Kijk snel voor alle mogelijkheden op www.lasergamerotterdam.nl

Wat vind jij van Lasergamen? Laat het ons weten via ivoabels@leukverjaardagfeestje.nl of door een reactie te plaatsen op onze facebook pagina of Google+ pagina.

Delen

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.