Joy Time !

Plezier voor IEDEREEN!

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Joytime Vrijetijdsactviteiten Grolloo: plezier voor iedereen!

Onderweg naar het park van Joytime leg je al een prachtige route af door de bossen rondom Grolloo. 
Nog even geduld: over enkele ogenblikken slinger jij als Tarzan door deze bossen of scheur je met je mountainbike onder de bomen door... Joytime Outdoor Grolloo is gevestigd in de Staatsbossen van Grolloo, op een unieke locatie aan de Kleine Moere. 
Voor een stoer, actief en onvergetelijk feest ben je bij Joytime op het juiste adres. Wat dacht je van quad rijden boogschieten, klimmen, over de survivalbaan, kano varen of vlotten bouwen? 

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons jouw verjaardagsfeest te vieren. Zo kun je klimmen in ons klimbos, verschillende activiteiten doen in ons Outdoor belevingspark (4 uur lang!) of voor de kleine klimmer onder ons (vanaf 5 jaar) hebben wij Kleintje Klimpark opgericht. Voor ieder wat wils!

Klimpark Outdoor Grolloo & Kleintje Klimpark


Waan je als Tarzan en leg verschillende parcoursen af in ons Klimbos. Onze parcoursen verschillen in moeilijkheidsgraad en hoogtes. Verleg je grenzen maar overschat jezelf niet! 

Ons klimpark heeft een oppervlakte van ruim een hectare en bestaat uit 6 parcoursen. Loopbalken, kruiptonnen, klimnetten en slinger lianen zijn nog maar een paar voorbeelden van de vele onderdelen. 
Met een tyroliën (kabelbaan) van 131 meter over onze recreatieplas vliegen: wie wil dat nou niet! Klimmers vanaf 8 jaar zijn onder begeleiding van een volwassene van harte welkom. Vanaf 11 jaar mag je zelfstandig klimmen met begeleiding vanaf de grond. 
Speciaal voor de kleine klimmers vanaf 5 tot en met 7 jaar hebben wij Kleintje Klimpark opgericht. Met een eigen parcours op geringe hoogte, met dezelfde obstakels als in het 'grote' klimpark kunnen de kleintjes vanaf de grond worden begeleidt door ouder of begeleider. Daarnaast mogen ze gebruik maken van ons Speelbos en de lage hindernissen van de hindernisbaan. Er valt genoeg te beleven! 

Outdoor Belevingspark

Kom lekker actief doen in het Outdoor Belevingspark! Quad rijden*, vlotten bouwen*, wand klimmen, kano varen, low ropes, boogschieten... 4 uur lang onbeperkt plezier en vertier gegarandeerd! 
Bij aankomst in ons park krijg je een platte grond mee waar alle activiteiten op staan. Het grootste gedeelte kan zelfstandig worden gedaan, door middel van foto instructies of uitleg bij de receptie, maar er zijn ook een aantal activiteiten die onder begeleiding van een instructeur worden gedaan. Denk hierbij aan het quad rijden, vlotten bouwen, boogschieten en wand klimmen. Voor het quad rijden en vlotten bouwen krijg je een starttijd mee.
Lekkere trek? Geen probleem!
Van al die activiteiten krijg je natuurlijk honger. Daarom bieden we horeca arrangementen aan om het geheel compleet te maken. 
Voor € 5,-p.p. kunnen jullie bij aankomst of na afloop genieten van een patatje, snack en fris naar keuze. Ook is er de mogelijkheid om naast de patat, snack en fris tussendoor nog te genieten van een zakje chips met ranja. Voor dit arrangement betaal je € 6-, p.p. 


Tot slot... 

Leuk om te weten: doet papa of mama fanatiek mee met de activiteiten? Dan betalen zij hetzelfde entree als jij!
Dus... Zien we jou en jouw vriendjes/ vriendinnetjes snel bij Joytime?!

 
Odoo - Sample 1 for three columns

Odoo - Sample 2 for three columns

Odoo - Sample 3 for three columns