Je eigen verjaardagshuisje huren

Kinderfeestjes op Speelboederij Elsenhove

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Je eigen verjaardagshuisje huren

Kinderfeestjes op Speelboederij Elsenhove

 

Wil jij je kinderfeestje vieren op de kinderboerderij van Amstelveen? Dat kan! Je kunt met je vriendjes en vriendinnetjes heerlijk spelen in de grote, avontuurlijke speeltuin van Speelboerderij Elsenhove en natuurlijk kun je kennismaken met alle dieren van de boerderij.

En het leukste: je kan je partijtje in een eigen verjaardagshuisje vieren!

 

Verjaardagshuisje

Het is mogelijk je verjaardag in de kota te vieren, de Finse blokhut die naast het Theehuis staat. Het verjaardagshuisje is dan helemaal voor jou en je gasten! Je hebt zo je privé-verjaardagshuisje waarin ongeveer 15 kinderen passen. Buiten staat een privé picknicktafel voor jullie. De kota is gezellig feestelijk ingericht, je hoeft zelf niets meer aan de versiering te doen. In de kota staat een kist met een aantal spelletjes en ideetjes ter afwisseling van het partijtje of te gebruiken bij wat slechter weer. Ook mag je gebruik maken van de boerenkielen en boerenzakdoeken zodat je helemaal in stijl bent.

Is de kota vol of wil je gewoon geen gebruik maken van het huisje, kan je een partijtje vieren op het terras of in het Theehuis. Of neem je picknickkleed mee en ga lekker in het gras bij de Veenschuur zitten!

Speurtocht

Je krijgt van ons bij ieder feestje een leuke speurtocht om vóór of na je verblijf in de kota doen. Een hele nieuwe versie, speciaal voor jongere kinderen. Je moet op de boerderij de dieren zoeken die op de foto staan en als je de naam ook nog weet, is het helemaal prachtig!

De organisatie van het kinderfeestje ligt verder bij jezelf, maar het zal makkelijk zijn om je goed te vermaken op de Speelboerderij!

Bij de speelboederij hebben ze verschillende verjaardagsarrangementen. Klik hier voor meer informatie.  Er zijn al arrangementen vanaf 4,95 euro per kind.

Tijden kinderfeestje in verjaardagshuisje

Je kunt de kota van dinsdag tot en met zaterdag voor je kinderfeestje gebruiken van 10:30-11:30 uur, 12:00-13:00 uur, 13:30-14:30 uur of van 15:00-16:00 uur. Als je een uur niet genoeg vindt, kun je ook het uur daarvoor of erna bijboeken (€ 25,00). Natuurlijk ben je na je verblijf in de kota welkom om zo lang op de speelboerderij te blijven als je wilt. Het minimum aantal kinderen voor een arrangement in de kota is 6.

Op zondag, wanneer we pas open zijn om 14:00 uur, is de kota op de gebruikelijke tijd van 15:00-16:00 uur beschikbaar, maar je kan ook gebruik maken van het zondag-plus-feestje: voor een toeslag van € 15 mag je de kota dan gebruiken van 14:00 tot 16:15 uur.

Wil je je feestje niet in de kota vieren, maar op het terras of in het Theehuis, kun jezelf je tijd bepalen.

Extra’s voor kinderfeestje

Als het erg warm weer is, kun je gebruik maken van onze waterspuiten. Waterpret voor iedereen! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Vergeet niet droge kleren mee te nemen.

Mocht je de kinderen willen laten schminken, kan dat prima worden verzorgd door Mandy Jouby van Lovely Faces, die vaak kinderen voor de speelboerderij ‘omtovert’. Je kunt rechtstreeks met haar contact opnemen en de afspraken met haar maken.

Voor als het wat slechter weer zou worden of als je gewoon lekker wilt knutselen, verkopen we in het Theehuis ook knutselpakketjes om een vogelhuisje te maken (€ 4,- p.st., beperkte voorraad).

Reserveren kinderfeestje

Vooral als je je feestje in het weekend of op woensdagmiddag wilt vieren, is het verstandig vroegtijdig te reserveren.

Klik hier om te resereveren

BAS-ERP - Sample 1 for three columns

BAS-ERP - Sample 2 for three columns

BAS-ERP - Sample 3 for three columns

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.