Het leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Amusementspark Tivoli

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten

in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen.

Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Park Tivoli. Wat is er nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in Park Tivoli. Wij hebben een speciaal Tiffi & Toffi feestpakket voor slechts € 16,- p.p. (entree park, Kidsbox met frietje mayo en frikandel, glaasje limonade, snoep en chips voor alle kinderen in een Tiffi & Toffi rugzakje, max. 1 rugzakje per feestje, en cadeautje voor de jarige)

Kijk hier voor meer informatie 

Tiffi en Toffi zijn natuurlijk dagelijks in het park te vinden voor een meet & greet. We sluiten het seizoen griezelend af tijdens Tivoli’s Happy Halloween.

Odoo - Sample 1 for three columns

Odoo - Sample 2 for three columns

Odoo - Sample 3 for three columns

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.