Feestje bij Van Der Ende Racing Inn.

Lees het verhaal van Lars

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Karten en Lasergamen


Mijn zoon Lars wilde heel graag een stoer kinderfeestje, na wat speurwerk op internet kwam ik uit bij Van Der Ende Racing Inn. Een boeking gemaakt en mijn zoon kon niet wachten tot het kinderfeestje. Hoge verwachting dus ik hoopte als moeder dat dit niet tegen zou vallen!

De dag is aangebroken....

De dag is aangebroken en mijn zoon is vroeg wakker, want hij is zenuwachtig voor zijn kinderfeestje. Gelukkig schiet de ochtend op zodat we in de middag met 8 enthousiaste jongens en meiden in de auto zitten. Eenmaal aangekomen worden we ontvangen en kunnen we vrij snel naar beneden voor de eerste activiteit. Fijn dat de ontvangst niet lang duurt want eenmaal binnen waren de kinderen hyper geworden. Na een duidelijke uitleg gaan we als eerste karten. Eenmaal in de kart zag ik toch wel enkele zenuwachtige koppies van de jongens en meiden. Maar eenmaal van start zag je ze gaandeweg stoerder worden. Er stonden voldoende baanofficials langs de baan zodat je als moeder nergens naar hoef te kijken. Je hebt toch andermans kinderen bij je!

Eerst Karten en dan LaserGamen

Na het karten krijgen ze allemaal een papiertje in hun handen waarop hun rondetijden staan. Dit wordt natuurlijk enthousiast bekeken en vergeleken bij elkaar. We gaan even naar boven om bij te komen en na 15  minuten ongeveer worden we opgehaald om te gaan LaserGamen. Wauw, wat een beleving, aankomen in donkere containers met een video uitleg en daarna de pakken aan terwijl je nog niet ziet waar je in terecht komt.

Na nog een persoonlijke uitleg weet iedereen hoe alles werkt en kunnen ze de LaserGame arena in om het spel te gaan spelen. Ze spelen in teamverband van 2 kinderen. Je kan het ook individueel spelen, maar in teamverband is geweldig voor de kinderen. De muziek maakt het nog spannender en iedereen begint rond te lopen en elkaar te beschieten met Laserstralen. Als ouder mag ik bij de deur staan om te kijken hoe de kinderen het spel spelen. Erg leuk om ze zo enthousiast en gedreven bezig te zien.


Adrenaline nog in het lijf!

Na 12 minuten is het spel klaar en moeten alle kinderen naar de ontvangstcontainer komen. Ook nu krijgt iedereen een kopie mee met de score van het spel. Het winnende team wordt genoemd en gefeliciteerd. De adrenaline zit nog in hun lijf terwijl we weer naar boven lopen om een drankje te doen en aan tafel gaan zitten want om het feest compleet te maken hebben we patat met een snack. Dit zit in het arrangement en het is erg fijn dat alles zo compleet geboekt kan worden.

Als iedereen zijn patat op heeft en nog wat heeft kunnen kijken naar andere karters gaan we weer op weg naar huis. Een erg geslaagd kinderfeest, want in de auto wordt nog flink gepraat over het karten en LaserGamen en het volgende feestje is in het hoofd van mijn zoon alweer geboekt.

Wil jij net zo'n leuk verjaardags feestje als Lars ?  

Klik hier voor meer informatie

 


 
Odoo - Sample 1 for three columns

Odoo - Sample 2 for three columns

Odoo - Sample 3 for three columns

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.