Clown Angst ?

Niet meer met Clown Ellebel

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Als clown Ellebel kom ik heel af en toe kinderen tegen die een clown eng vinden. Gelukkig niet al te vaak maar zo nu en dan…

In het eerste jaar had ik een oranje pruik op tijdens de kinderfeestjes. Vooral die schattige peutertjes op peuterkinderfeestjes hielden niet van dat vreemde oranje haar.

Zo kindervriendelijke clown als ik ben, hield ik het daarom al snel voor gezien met die oranje pruik.

Ik was er trouwens niet rouwig om want wat was dat ding warm op mijn hoofd!!! Die pleuters niet meer in tranen en ik geen natte bezwete haren meer.

Waren alle problemen maar zo makkelijk op te lossen :-)

Voorzichtig, een Clown

Zo nu en dan kom ik op een gezellige verjaardag kinderen van een jaar of 10 tegen. Ze vertellen mij die film ‘IT’ te hebben gezien en benaderen mij daarom met enige voorzichtigheid.

Zouden ze nu echt denken dat ik een kettingzaag uit mijn koffer haal ofzo?

Deze film (nooit geweten dat het een kinderfilm was) heeft de clowns niet veel goeds gedaan…. Voor Clown Ellebel de zware taak om het lieve, vriendelijke clown imago weer een beetje op te kalafateren.

Ballonbeestjes

En inderdaad… erg komen alleen gezellige ballonnenbeestjes uit mijn koffer.

Na een uur is het vertrouwen altijd gewonnen. Of komt dit gewoon omdat ik een damesclown ben? Of moet ik vrouwelijke clown zeggen? Nee, clownin…. dat klinkt niet, deze suggestie vergeten we maar weer snel…

Verleden week nog, op een feestje, zei een jochie nog dat zijn clownsangst weg was gegaan na een uurtje Ellebel.

Dat scheelt hem weer 10 therapeutische sessies op latere leeftijd. :-)

Sjonge het is toch wel multi-tasken als clown… Een super leuk feestje bezorgen en tegelijkertijd een sessie clownsangst reductie geven. En dat allemaal in een uur met zo’n 12 kinderen om je heen!

Klik hier als je Clown Ellebel wilt boeken


 
Odoo - Sample 1 for three columns

Odoo - Sample 2 for three columns

Odoo - Sample 3 for three columns