Ayers Rock : Down-Under tijdens je verjaardagsfeestje

Een stoer en actief kinderfeestje

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Down-Under tijdens je verjaardagsfeestje

Een stoer en actief kinderfeestje

Delen

Ayers Rock

Ayers Rock is een activiteitencentrum voor stoere en actieve kinderfeestjes, gelegen in Zoetermeer. Met een ruime keuze uit meer dan 25 activiteiten is er voor ieder wat wils. Ayers Rock is vernoemd naar de reusachtige rotsformatie down-under. De heilige berg die door de Aboriginals ook wel Uluru genoemd wordt. Het Australische karakter is overal terug te vinden.

Suvival, klimmen of Super Hero

Op het gebied van kinderfeestjes hebben ze de keuze uit drie arrangementen: Survival, Klimmen of Super hero. Daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheid om je eigen verjaardagsfeestje samen te stellen. Er is keuze genoeg. Populaire activiteiten zijn klimmen, survivallen, sumo worstelen, kanoën, sluipen door het grottenparcours en vlotbouwen. Om het feestje compleet te maken, wordt er een speciaal kindermenu aangeboden.

Jarige Joppen worden goed verwend bij Ayers Rock. Het is toch hun speciale dag. Ze krijgen ook van Ayers Rock een cadeautje mee.

Ervaren instructeurs van Ayers Rock

Afhankelijk van het arrangement dat je gekozen hebt en het aantal activiteiten duurt een kinderfeestje tussen de 2 uur tot maximaal een hele dag. Tot ze helemaal moe gerend zijn. De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar jongere broertjes en zusjes zijn ook welkom. Er is een minimaal aantal van 6 kinderen nodig. De activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs van Ayers Rock. De instructeurs zijn hiervoor opgeleid en weten goed hoe ze met kinderen moeten omgaan.

Ayers Rock is zeven dagen per week en kinderfeestjes kunnen elke dag van de week geboekt worden. Rondom Ayers Rock is volop gratis parkeergelegenheid beschikbaar en ook met openbaar vervoer is het goed bereikbaar.

Prijzen en mogelijkheden Ayers Rock

Wil je meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden? Klik dan hier.

 
BAS-ERP CMS - a big picture

Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#

Op zoek naar een kinderfeestje? 

Start hier.