Frozen

Frozen Nr. 1 thema bij meisjes

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Frozen steeds populairder

“Laat het los, laat het gaan”, elk meisje tussen de 4 en 9 zingt het liedje uit de Frozen film moeiteloos mee. Het begon in 2013 met een Frozen film, geproduceerd door Disney Animation Studios. Een sprookjesachtig verhaal met 2 prinsessen in de hoofdrol: Anna en Elsa . De Frozen film werd een enorm succes. Een ware Frozen hype volgde. Al snel kwamen er Frozen kinderfeestjes, Frozen cadeaus, Frozen verkleedjurken en nog veel meer.   

Met een kleine prinses in huis, is een thema bedenken voor het feestje van je dochter niet heel moeilijk: een Frozen feestje natuurlijk!

Samen met haar vriendinnen een middag zijn als Elsa en Anna. Er zijn veel Frozen spelletjes te bedenken, zoals: verkleden, je eigen Frozen jurk ontwerpen, Frozen sieraden maken, Frozen Karaoke of gezellig de Frozen film kijken.

Is het kinderfeestje in de winter? Met een beetje geluk ligt er sneeuw en kunnen de ijskoninginnen een een echte Olaf maken of schaatsen.

Frozen versieringen
 

Maar een Frozen kinderfeestje kan natuurlijk niet als je huiskamer nog niet omgetoverd is  in Frozen. Bij Feestwinkel.nl hebben ze een breed assortiment van leuke en de nieuwste Frozen decoratie en versieringen. Wij hebben de leukste alvast voor je op een rijtje gezet. 

Frozen servetten

Frozen bekertjes

Frozen bubbles ballon

Frozen bordjes

Frozen Slingers

Frozen tafelkleed

Frozen uitnodiging

De voorpret begint met een echte Frozen uitnodiging om alle vriendinnen uit te nodigen. De leukste hebben we alvast voor je gevonden en gepint op ons Pinterest bord.

Frozen Taart

Psssttt, mama "heb je weinig tijd?" 

Je huis versieren en een Frozen taart bestellen is via Leukverjaardagsfeestje zo geregeld ;-).

Wij hebben de leukste alvast voor je uitgezocht

 

Frozen is vooral populair bij meisjes. Noem een product en er bestaat vast een Frozen versie van.

De jurk van Elsa is een hele herkenbare, maar er zijn ook broodtrommels, rugzakken, toverstafjes en DIY producten, zoals zelf armbandjes maken.

Kortom voor de kleine Frozen fan zijn er genoeg leuke cadeaus te vinden. Wij hebben de leukste hieronder voor je op een rijtje gezet:

 

Tot slot

Heb je genoeg inspiratie voor het geven van een geslaagd Frozen feestje? Heb je zelf nog leuke tips of ideeëen. Laat het ons weten.