De top 5 origineelste cadeautjes

Cadeautips

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

De origineelste cadeautjes

Wat geven we hem/haar dit jaar voor zijn verjaardag? 
Het blijft lastig om een leuk en origineel cadeautje te geven voor een kinderverjaardag of feestje. 
Maar met deze top 5 heb je zeker weten een kadootje in handen waar je mee kan aankomen tijdens een kinderverjaardag of feestje. 
De top 5 is in samenwerking met DitVerzinJeNiet.nl samengesteld. 
Ditverzinjeniet.nl is de specialist op het internet als het gaat om de leukste en origineelste cadeautjes en gadgets.

Odoo afbeelding en tekstblok

Nr. 1 : Egg-Splode Ontbijtset

Eierdopje en broodsnijder in één


Eierdopje in de vorm van een tank

Alles wat je nodig hebt voor een lekker ontbijtje is de Egg-Splode ontbijtset. Dit is een toastsnijder en eierdopje in één. Je toast kan je zo snijden dat het lijkt op een soldaatje (sterker nog, drie tegelijk) en het ei zet je in de tank. Zo kan je je toast lekker in een zacht gekookt eitje dippen. Met de Egg-Splode wordt ontbijten een stuk leuker. Met de toastsnijder kan je drie soldaatjesuit één boterham snijden. Natuurlijk kan je de toastsnijder ook gebruiken om je omelet of pannenkoek te snijden. 

Voor de jarige job is het leuk om tijdens zijn verjaardag een heerlijk ei ontbijtje te krijgen en natuurlijk is deze tank superleuk om me te spelen :)


Prijs € 12,95

Hier verkrijgbaar

Odoo afbeelding en tekstblok

Nr. 2 : Batman mobile bouwpakket

Bouw je eigen opwind Batman auto


Voor kinderen die van bouwen houden

Als hij of zij van bouwen houdt en je bent nog op zoek naar een uniek en orgineel cadeautje. Dan hebben we goed nieuws voor je, want met dit Build Your Own Wind Up bouwpakket vanFizz kan dat. Met dit setje kan hij/zij zijn eigen Batman opwindbare autootje maken


Prijs € 12,95

Hier verkijgbaar

Odoo afbeelding en tekstblok

Nr. 3 : Robot Lunchtrommel

Samen met de Robot naar school


Lunchtrommel in de vorm van een robot

Is de jarige job gek op alles wat met robots te maken heeft? Geef hem dan de Robot lunchtrommel van Fizz cadeau. Deze vrolijke retro robot kan hij elke dag meenemen naar school. De lunchtrommel is gemaakt van metaal. Hij is behoorlijk ruim, dus ook geschikt voor grote eters.

De Robot lunchtrommel heeft één groot vak voor je brood, fruit en lekkere snacks. Je kan hem meenemen aan het handvat op z’n koppie. Hij vindt het het fijnst om ‘s avonds even met de hand te worden afgewassen, want tegen de vaatwasser kan hij niet goed. 


Prijs € 14,95


Hier verkrijgbaar 

Odoo afbeelding en tekstblok

Nr. 4 : Motorhelm Wekker

Nooit meer te laat op school


Speciaal voor de kleine snelheidduiveltjes

Ben je op zoek naar een originele wekker? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze motorhelm wekker? Ontzettend leuk voor kleine snelheidduiveltjes die niet te laat op school willen komen.

Een leuk detail: de motorhelm wekker geeft niet continu de tijd aan, maar reageert op geluid. Wil de de tijd zien, klap dan in je handen of tik op de wekker. De motorhelm wekker is verkrijgbaar in vier kleuren: rood, blauw, roze en geel. Het vizier kan echt omhoog.


Prijs € 14,95

Hier verkrijgbaar

Odoo afbeelding en tekstblok

Nr. 5 : Hongerige Placemet

GRRR. WAAR IS MIJN ETEN?


Een placemet en bakje in de vorm van een dier

De tijd dat kinderen niet mochten spelen met hun eten is voorbij sinds de komst van de Hongerige placemats van DOIY. Deze speelse placemats hebben de vorm van een dier. Het bijbehorende bakje heeft de vorm van de bek van het beest. Wees dus snel, want voor je het weet heeft de tijger, de panda of het varken alles opgegeten.

Dierenplacemats: verkrijgbaar als tijger, varken en panda

De placemat is gemaakt van polypropeen en is eenvoudig te reinigen. Het bakje is gemaakt van melamine en is sterk en vrijwel onbreekbaar. Natuurlijk kan je de placemat ook zonder bakje gebruiken: dan heeft het dier gewoon een vrolijke snoet. De Hongerige placemat is leverbaar in drie varianten: tijger, varken of panda. Welke is het favoriete dier van jouw kind? 


Prijs € 19,95


Hier verkrijgbaar

WIN NU EEN LEUK ORIGINEEL CADEAUTJE VOOR JE KIND

MEEDOEN IS MAKKELIJK. KLIK OP ONDERSTAANDE BUTTON VOOR MEER!

REAGER & WIN