Cadeautjes bekend van Televisie

Week 46

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Top 5 cadeautips kinderfeestje

Week 46

De redactie heeft ook weer deze week haar uiterste best gedaan om een leuke top 5 samen te stellen. We hebben een aantal leuke cadeautjes voor jongetjes gevonden, waaronder het bekende FootBubbles van Lionel Messi, maar ook voor de "dames" hebben we een leuk logeer- of speelkoffertje gevonden waar ze haar eigen naam op kan laten bedrukken. Scroll snel verder naar beneden voor de top 5 cadeautips van deze week.

Mocht je zelf nog leuke ideeën hebben, dan zijn wij te bereiken via info@leukverjaardagsfeestje.nl.

Uiteraard mag je ook je opmerkingen onder aan de pagina plaatsen. We vinden het ook leuk om te vernemen wat jij het leukste cadeautje vind van deze top 5 van week 46.

Vind je deze cadeautips leuk? Deel ze gerust via jouw favoriete social media kanalen.

Delen


BAS-ERP image and text block

FootBubbles Lionel Messi groen

Bekend van televisie en razend populair onder de voetballiefhebbertjes. Leer alle "moves" van Lionel Messie met deze FootBubbles.  

€ 14,99

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Nero Stuiterbal Extreme

Leuk om te geven als cadeautje en uiteraard om er samen mee te spelen. De zachte ronde bal, stuitert alle gekke kanten op en gaat meters de hoogte in.

€ 4,95

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Mijn avonturen met Dora boek

Een beter cadeautje kan je niet bedenken voor de echte Dora liefhebbertjes. Het boek is persoonlijk te maken door te naam toe te voegen van de Jarige Job. Zo beleeft de Jarige Job alle spannende avonturen samen met Dora.

€ 20,95

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Koffertje met eigen naam

Leuke kleine logeer- of speelgoedkoffertjes met eigen naam. De koffertjes zijn er in verschillende kleuren en de buitenkanten zijn verstevigd. Geef het logeerkoffertje cadeau met de naam van de Jarige Job er op en de volgende keer kan je meteen vragen of ze blijft slapen.

€ 26,95

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Schattige "Woodland Doll" Spaarpot

De retro popjes houden graag alle centjes van je kleine spruit bij. Bij een verjaardag, tijdens de feestdagen of een speciale gelegenheid zal het spaarpotje snel gevuld zijn! Elk spaarpotje is met de hand afgewerkt en komt in een mooie geschenkdoos. De Woodland Doll spaarpot is gewoon een prachtige decoratie! Onderaan zit een dop, zodat je tijdig de spaarpot kan ledigen. 

€ 38,50

Hier verkrijgbaar


Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#