Cadeautips voor handige bouwers

Week 50

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Cadeautips voor een kinderverjaardag

Week 50


Odoo afbeelding en tekstblok

Cadeautip : Dynamo Robot

Een Groene Robot, een leuk cadeautje voor een kinderfeestje. 

Eerst kan de jarige job eerst zelf lekker knutselen en experimenteren. Door aan de dynamo te draaien laat je de robot bewegen. Je hebt er geen batterijen voor nodig, dus het is echt 'groen' speelgoed. Geschikt voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar

Prijs € 20,99
 

Hier verkrijgbaar


Odoo afbeelding en tekstblok

Cadeautip : Digitale Metaaldetector voor kinderen

Een cadeautje wat je meteen samen kan doen tijdens je kinderfeestje. Zoek schatten met deze stoere digitale metaaldetector van Discovery Channel! Op het strand, in het park of gewoon bij je in de buurt vind je de meest onverwachte dingen als je met dit apparaat op stap gaat. Zoeken, zoeken en dan... hoor je een piep en heb je iets gevonden! Geschikt voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar.

Prijs 34,99
 

Hier verkrijgbaar


Odoo afbeelding en tekstblok

Cadeautip : Squla familiebordspel

Leuk cadeautje voor de hele familie en ook nog eens leerzaam. Gooi de dobbelsteen, beantwoord quizvragen over taal, rekenen, geschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde en verdien zoveel mogelijk punten! Elke speler krijgt vragen op zijn eigen niveau. De speler met de meeste punten wint! Geschikt voor de kinderen tussen de 7 en 13 jaar.
 

Prijs van € 26,00 voor € 19,89 
 

Hier verkrijgbaar


Odoo afbeelding en tekstblok

Cadeautip : Houten Werkbank

Kleine doe-het-zelvers met grootse plannen zijn gek op deze realistisch uitziende werkbank. Met een echt werkblad om te bouwen, te timmeren, te schroeven of met de bankschroef te werken. Plus een rekje om gereedschap op te hangen. Op de onderste plank zet je de mooie dingen die je al gemaakt hebt. Oefenen maar met hamer, schroevendraaier en moersleutel! Geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.


Prijs € 89,99
 

Hier verkrijgbaar


Odoo afbeelding en tekstblok

Cadeautip : KAPLA TomTecT

KAPLA TomTecT is een cadeautje wat educatief is en waarmee je oneindig kan bouwen. KAPLA TomTecT is ‘gewone’ KAPLA in het kwadraat! De plankjes zijn iets langer en iets dunner. Maar echt nieuw zijn de verbindingsstukjes. Hiermee zijn de mogelijkheden om te bouwen nog veel groter geworden! Nu kun je ook ronde vormen maken of in 3D bouwen

Prijs € 49,95

Hier verkrijgbaar