Cadeautips kinderverjaardag

Week 47

Leukverjaardagsfeestje, Redactie

Cadeautips kinderverjaardag

Week 47

Delen


BAS-ERP image and text block

6-in-1 Solar Robot Kit

Zelf een robot bouwen was nog nooit zo leuk als met dit bouwpakket. Je kan er namelijk zes verschillende robots mee maken, zoals een auto, een vliegtuig en een windmolen. Dus als je bent uitgekeken op de puppy, kan je hem ombouwen tot een stoere boot. 

De robot werkt op zonne-energie, dus de windmolen begint te draaien als hij voldoende is opgeladen. En in het druilerige Nederland kan je hem ook opladen door hem onder een halogeenlamp van 50 watt te houden. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ouders mogen er natuurlijk ook mee spelen :).

Prijs van € 16,95 voor € 14,95 (beperkte voorraad)

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Chupa Chups geurpen met 6 kleuren

De geurpen is zo’n typische dikke pen met zes verschillende kleuren inkt. Maar dat is niet het enige: de kleuren hebben allemaal hun eigen geur. De geur van jefavoriete lolly’s uiteraard. De blauwe inkt ruikt naar cola, de roze naar aardbei, de groene naar appel, de rode naar kers, de gele kleur naar citroen en oranje ruikt natuurlijk naar sinaasappel. Leuk als cadeautje voor schoolgaande kinderen en voor kindjes die al kunnen schrijven

Prijs van € 12,95 voor € 8,95

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Bestuurbare Mini Submarine  

Deze schattige en kleurrijke onderzeeërs zijn van afstand bestuurbaar en duiken op jouw commando! Door middel van de meegeleverde afstandsbediening kan je zelf aangeven waar de boot heen moet. Naast omhoog en omlaag kan de submarine ook nog eens de bocht om, zowel links als rechts, eigenlijk kan je er alle kanten mee op. De onderzeeërs zijn verkrijgbaar in 3 leuke kleuren.

Prijs € 17,95

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Air Powered Soccer

Met de Air Powered Soccer kunnen je kleine hooligans binnen voetballen zonder je hele huis af te breken!

De Disc rolt niet, maar zweeft over de vloer in één, vlotte beweging. Met slechts een kleine trap doe je de Air Powered Soccer Disk door heel de kamer glijden. Jij en je meubelen kunnen opgelucht ademhalen want het wordt onmogelijk om een hoge bal te schoppen en bovendien kan deze disc zelfs de laaggelegen meubelen niet beschadigen. Omheen de ganse disc zit namelijk een dikke, rubberen stootband om elke vorm van beschadiging tegen te gaan.

Prijs € 16,95

Hier verkrijgbaar


BAS-ERP image and text block

Fiets Spaak Verlichting

Bevestig deze lichtjes eenvoudig aan de spaken van je fiets en breng kleur in het donker. De kleine plastic behuizing is waterdicht en schokbestendig. Je kan kiezen uit drie verschillende modes: wit, blauw of meerdere kleuren.

Prijs € 9,95

Hier verkrijgbaar


Wil jij ook een kinderfeestje organiseren, dat jouw kind nooit meer vergeet?

Klik op de knop "download gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)

#